Информације

Радни дан: 07:00 - 14:30h
Суботом: 08:00 - 12:00h

ЈП "ГАС РУМА" Добитник Годишње награде Сремске привредне коморе

У понедељак, 15. јула 2013. године, у згради Општине Инђија, поводом дана Привредне коморе Срема осморо најбољих привредника и предузетника региона у 2012. години добило је признања и награде за изузетне резултате у области привреде. Као најуспешније јавно предузеће у Срему награду је испред добило Јавно предузеће за дистрибуцију природног гаса "Гас-Рума" коме је уручена престижна Годишња награда за најбоље пословне резултате који су имали утицаја на развојне циљеве привреде региона.

nagrada privredne komore 2013 1На овом скупу привредника истичу се они колективи и појединци који су упркос тешким временима остварили изузетне пословне резултате.

nagrada privredne komore 2013 2Александар Спалевић

Директор Александар Спалевић је испред ЈП "Гас Рума" примио Годишњу награду за постигнуте изузетне резултате. Свечаности су присуствовали Ратко Филиповић - председник привредне коморе Војводине, Душан Вучићевић - генерални секретар привредне коморе Војводине, председник Сремске привредне коморе, Милан Божић, представници локалних самоуправа у Сремском округу, привредници као и представници медија.

Посетиоци
Чланци